Despre noi

Caro Comp este o companie fondată în 1991 în Tg-Mures, Romania, cu activitate de instalare și service calculatoare. Firma a fost fondata de 7 ingineri specialiști în service calculatoare respectiv în sisteme de operare cu o vechime de cel putin 8 ani (în 1991). In prima perioadă activitatea de service este activitatea primordială împreună cu asamblarea și configurarea de calculatoare conform cererii clienților.

Caro Comp este firma care a instalat prima rețea în județul Mureș, la BJATM Mures 1992. Activitatea firmei s-a extins în funcție de cererile clienților, dar numai cu activitați din domeniul informatic și al comunicațiilor.

Actual firma este formată din departamente stabile, toate aceste dezvoltări convergând în direcția de a acorda clienților noștrii o soluție globală.

Departament calculatoare

Activitatea principală de consulting, vânzare, service, configurare calculatoare și servere- Novell, MS Windows Server, Linux etc.

Departament networking

Activitatea principală de distribuție, configurare, proiectare , consulting în rețele de calculatoare -LAN, WAN, comunicații , rețele structurate EIA/TIA 586 pe cupru sau optice,wireless.

Departament instalari

Activitatea de instalări de rețele structurate,wireless,VOIP și de centrale telefonice.

Departament de aplicatii

Instalare, consulting și integrare de aplicații.

Departament logistic

Activitatea administrativa,logistica,personal.

Punct de lucru Bucuresti

Activități de logistică,instalare și service rețele.